Toimintaa tassutellen logo
EtusivuEsittelyYksityiskoulutusWebinaarit

Yksityiskoulutusta arjen käytöksiin

“Ovatko etäisyydet kursseille liian pitkät? Eikö juuri teidän tarpeisiinne sopivaa kurssia löydy? Vaikeuttaako vuorotyö vakituisiin aikoihin sitoutumista? Onko teillä tai koirallanne rajoituksia, minkä vuoksi yleisiin kursseihin osallistuminen ei ole mahdollista? Haluaisiko koko perhe osallistua ja kuulla samanaikaisesti kouluttajan neuvoja?”

Koiran kuva

Arkikoulutus sopii hyvin pennun arjen taitojen opettamiseen tai aikuiselle koiralle jonkin erityisen taidon tai tempun kouluttamiseen. Arkikoulutuspaketti sopii usean käytöksen kuin myös moniosaisten käytösten kouluttamiseen niin pennuille kuin aikuisille koirille. Arkikoulutuspakettiin voidaan sisällyttää myös talouden useamman koiran kouluttamista. Arkikoulutuksessa kouluttaja tulee koirakon kotiin ja ohjaa, miten haluttua käytöstä koulutetaan positiivisen vahvistamisen keinoin, juuri kyseiselle koiralle sopivalla tavalla. Yksityiskäynnin etuna on, että kouluttaja näkee miten koirakko toimii yhdessä, ja pystyy tukemaan omistajan omia koulutustaitoja yksilöllisesti. Arkikoulutus voidaan myös omistajan halutessa toteuttaa kokonaan etänä, mikä edellyttää käytettävissä olevaa videoyhteyttä.

Arkikoulutuksen käynti sisältää alkuhaastattelun koiran hyvinvoinnista ja toivotun käytöksen kuvauksesta. Lisäksi keskustellaan yhdessä käytöksen/taidon osa-alueista ja tehdään suunnitelma kyseisen käytöksen kouluttamiseksi, jonka saatte myös kotiin kirjallisena jäkikäteen. Huomaathan että arkikoulutuksessa ei voida paneutua haastellisimpiin ongelmakäytöksiin kuten pelkoon ja aggressioon, paitsi pennun kohdalla (alle 5kk) sosiaalistamisen puitteissa.

Arkikoulutuspaketti sopii myös uudelle koiranomistajalle, joka haluaa oppia enemmän koirankoulutuksen perusteista. Tällöin käynneillä keskitytään omistajan tiedon ja taidon kasvattamiseen, hyödyntäen koiraa. Mikäli omaa koiraa ei vielä ole kotona, voidaan tarvittaessa käyttää kouluttajan omia koiria demokoirina. Voit pyytää käynneille itsellesi tarpeellisia aiheita tai käymme läpi pintapuolisesti kaikki tarvittavat tiedot, jotta voit jatkossa kouluttaa omaa koiraasi varmemmin itse. Aiheita ovat mm. käytöksen aikaansaamisen keinot, vahviste ja heikennin, palkkion laatu, vahvisteen suunta ja antamisen keinot, ehdollinen vahviste, kriteerit, koulutuksen suunnittelu. Läpikäydyistä aiheista lähetetään kirjallinen yhteenveto jälkikäteen.

Toteutan kotikäyntejä pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen). Kotikäyntien hintaan lisätään kilometrikorvaus 0,45€/km kotoani Espoosta asiakkaalle ja takaisin. Lisäksi mahdollista tehdä arki-iltaisin kotikäyntejä Vihdin ja Lohjan seudulla.

Arkikoulutuksen käynti

49€

  • Yksi 1h kotikäynti
  • Koulutuksen ohjaus
  • Kirjallinen koulutussuunnitelma
Hintaan lisätään matkakulut

Arkikoulutuspaketti

179€

Paketti sisältää
  • Neljä 1h kotikäyntiä
  • Koulutuksen ohjaus
  • Kirjalliset koulutussuunnitelmat
Hintaan lisätään matkakulut

Arkikoulutuspaketin voi myös tilata yksityiskoulutukseksi omalle porukalle, esim. ystävien yhteiseksi illaksi tai vaikka rotuyhdistyksen aluetoiminnan jäseneduksi. Tällöin räätälöidään aina tilaajalle erikseen hinta käynti- ja koirakkomäärien mukaan. Kysy tarjousta!

Ota yhteyttä