Toimintaa tassutellen logo
EtusivuEsittelyYksityiskoulutusWebinaarit

Yksityiskoulutus

Yksityiskoulutusta juuri teidän tarpeisiinne

Tarvitsetko apua koirasi ongelmallisen käytöksen kouluttamiseen, yksilöllisesti teidän arkeenne räätälöityjä koulutusohjeita tai onko kurssimuotoiselle koulutukselle vaikea osallistua?

Tarjoan yksityiskoulutusta kotonasi ja/tai etänä erilaisiin tarpeisiin. Kyse voi olla ongelmallisen käytöksen koulutuksesta kuten eroahdistuksesta tai resurssien vartioimisesta. Yksityiskoulutus voi sopia myös perheille, joille kurssimuotoiseen koulutukseen voi olla vaikea osallistua aikataulujen, etäisyyksien tai muiden syiden takia. Yksityiskoulutuksesta voi myös saada apua erilaisiin arjen käytösten opettamiseen pennulle tai aikuiselle koiralle, kuten osallistavan käsittelyn koulutusta hoitotoimenpiteisiin.

Olen käynyt Jenny Jalosen Eroahdistuksen lisäkoulutuksen hyväksytysti ja näin ollen minut löytää myös Digital Dogsitterin suositeltujen kouluttajien listalta. Lisäksi olen käynyt Kiva käsittelijä® -kouluttaja kurssin, jonka oppien avulla voin ohjata omistajia kouluttamaan hoitotoimenpiteitä osallistavan käsittelyn menetelmin.

Osaan sujuvasti suomea, ruotsia ja englantia. Ohjaus ja kirjallinen materiaali toteutetaan toivotulla kielellä.

Toteutan kotikäyntejä pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen). Kotikäyntien hintaan lisätään kilometrikorvaus 0,45€/km kotoani Espoosta asiakkaalle ja takaisin. Lisäksi mahdollista tehdä arki-iltaisin kotikäyntejä Vihdin ja Lohjan seudulla.

Erityisesti ongelmallisen käytöksen kouluttamisessa on tärkeintä pyrkiä ymmärtämään tilannetta koiran näkökulmasta. Eläinten käyttäytyminen on paljon monimutkaisempaa kuin vain “viettien varassa toimimista” tai “omien etujen vuoksi ihmisen uhmaamista”. Meidän tehtävänämme on selvittää miten me voimme auttaa koiraa toimimaan halutunlaisesti poistamalla siihen liittyvät esteet ja vahvistamalla hyvää käytöstä. Tämä ei tarkoita kaiken sallivaa arkea, muttei myöskään rankaisuihin pohjautuvaa elämää. Mikäli uskot, että koirasi ongelmiin toimii vain oikean käytöksen opettaminen rankaisujen avulla, otathan yhteyttä johonkin toiseen kouluttajaan.

Arjen käytöksiin

Yksityiskoulutusta arjen käytöksiinLue lisää

Ongelmallisen käytöksen koulutus

Yksityiskoulutusta koiran ongelmallisen käytöksen selvittämiseen ja kouluttamiseenLue lisää

Yksinolohaasteiden koulutus

Koulutusta koiralle, jolla on haasteita yksinolon kanssaLue lisää