Toimintaa tassutellen logo
EtusivuEsittelyYksityiskoulutusWebinaarit

Ongelmallisen käytöksen koulutus

“Mitä tehdä kun koira murisee kupilla? Miten saan puettua koiralleni valjaat? Miksi koirani haukkuu kotona vieraille?”

Koira puree käsinojaa

Koiran ongelmallinen käytös voi olla todella hankalaa niin omistajalle, ympäristölle kuin koiralle itselleen. Hihnassa tempova tai kotona yksinäisyyttä ulvova koira tuskastuttaa niin omistajaa kuin naapureita ja pitkäkestoinen tai usein toistuva stressi heikentää koiran terveyttä ja hyvinvointia. Ongelmallisen käytöksen taustalla on aina olemassa yksi tai useampia syitä, jotka on syytä pyrkiä selvittämään. Koira voi ilmentää opittua käytöstä, joka on koiran näkökulmasta tarpeellinen esim. pelon vuoksi, mutta meistä ihmisistä se voi olla ongelmallinen, kuten haukkuminen postin saapuessa.

Ongelmallinen käytös voi myös johtua koiran pyrkimyksestä selviytyä jostain sen kokemasta kivusta tai muusta terveyshaitasta, jolloin eläinlääkärin käynti voi usein olla tarpeellinen. Olethan siis käyttänyt koiran jo terveystarkastuksessa tai valmis viemään se tutkittavaksi, mikäli koiran käyttäytyminen ilmentää jotakin terveyshuolta tai koulutus ei muuten etene koulutuksesta huolimatta?

Itselläni on kokemusta myös omien koirien puolesta erilaisista ongelmallisista käytöksistä, joten voin todellakin samaistua siihen tuskaan, kun koira-arki ei olekaan odotetunlaista. Saat siis vertaistukea koiranomistamisen ikävien tunteiden kanssa sekä kouluttajan, joka ymmärtää mitä on kouluttaa koiraa, jolla on ongelmallista käytöstä.

Paluupaketti

Paluupaketti on koirakoille, jotka ovat olleet minun yksityiskoulutuksessani aiemmin, enintään yksi vuosi sitten. Kyse voi olla saman käytöksen jatkokoulutuksesta tai koulutuksen muokkaamisesta, jos käytös on muuttunut huonompaan suuntaan. Kyseessä voi olla myös toiseen ongelmalliseen käytökseen paneutuminen, jos käytöstä ei ole käsitelty aiemmin. Paluupaketti sopii myös perheen toisen koiran vaikeaan ongelmalliseen käytökseen paneutumiseen erikseen tai samanaikaisesti.

Toteutan kotikäyntejä pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen). Kotikäyntien hintaan lisätään kilometrikorvaus 0,45€/km kotoani Espoosta asiakkaalle ja takaisin. Lisäksi mahdollista tehdä arki-iltaisin kotikäyntejä Vihdin ja Lohjan seudulla.

Mikäli koen, ettei oma osaamiseni riitä teidän koulutustarpeisiinne tai näen että hyötyisitte erilaisesta koulutuksesta, esim. ryhmämuotoisesta kurssista, ohjaan teidät mielelläni eteenpäin osaaville kollegoille.

Ensipaketti

229€

Paketti sisältää
 • Koiran kokonaisvaltainen hyvinvoinnin kartoitus (kyselylomake)
 • Ensitapaaminen 1,5h
 • Kirjallinen koulutussuunnitelma
 • Ensimmäinen seurantatapaaminen 30-60min (koti tai etä)
 • Koulutussuunnitelman päivittäminen seurannan perusteella
 • Kouluttajan tuki sähköpostin välityksellä ensikäynnistä lähtien, 1kk ajan seurannan jälkeen
Ensipaketin hintaan lisätään yhdet matkakulut

Paluupaketti

189€

Paketti sisältää
 • Lyhyempi hyvinvoinnin kartoitus (kyselylomake)
 • Ensikäynti 1h
 • Kirjallinen koulutussuunnitelma
 • Seurantatapaaminen 30-60min (koti tai etä)
 • Koulutussuunnitelman päivitys seurannan perusteella
Paluupaketin hintaan lisätään yhdet matkakulut

Seurantatapaaminen kotona / etänä

65€/h 55€/h

 • Seurantatapaamisella tarkistetaan koulutuksen eteneminen ja tehdään kirjallinen koulutussuunnitelman päivitys
Kotikäynteihin lisätään matkakulut

Ota yhteyttä